Zonnepaneel reiniging

Zijlstra Zonnepaneel Reiniging

 

Zijlstra is gespecialiseerd in het duurzaam reinigen van zonnepanelen.  Dit helpt u om het rendement van uw installatie optimaal te houden. Wij maken gebruik van watergeleidende telescoopstelen, zo kunnen wij veilig werken tot diverse hoogtes. Of het nu gaat om zonnepaneel reiniging van industrie,woningen, bedrijven etc. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

 

zijlstra-zonnepaneel-reiniging

 

 

 WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

Diverse onderzoeken hebben het nut bewezen van het regelmatig reinigen van uw zonnepanelen. Hierin komt duidelijk naar voren dat zonnepanelen rendement verliezen door vervuiling van roet, vogeluitwerpselen, stof enzovoort. 

EFFICIËNT: Tot wel 30% hogere prestaties mogelijk! Voor het behoud van de waarde en voor een constante energie-opbrengst is een regelmatige reiniging nodig!

 unger-zonnepanelen-reiniging

 

Enkele fabrikanten beweren dat zoninstallaties zelfreinigend zijn  maar niets is minder waar! Dvuil- stof- en olie- deeltjes die in dwolken

en in de atmosfeer zweven, worden door de regemeegenomen en vallen op de zonnemodules (zie afbeelding 2). 

Daarbij verwijdert de regen weliswaaeen gedeelte van de aanwezige vervuiling, maar het laat ook nieuwe vervuilingsdeeltjes achter.Vervolgens wordt een deel van het zonlicht tegengehouden door de vervuiling. 

Dit licht kan niet meeworden gebruikt voor de productie van elektrische energie (zie afbeelding 3).

Vraag hier een vrijblijvende offerte op, of neem direct contact met ons op: 06-50958042